0800 21 24 20 [email protected]

Статті

Чи варто купувати крісло-трансформер?

Мало хто з нас може похизуватися наявністю великої житлової площі - оскільки вартість квадратного метра досить висока і дозволити купити собі квартиру в наш час може далеко не кожен. Сучасні тенденції будівництва призвели до появи так званих смарт-квартир, площа яких невелика, проте, планування досить продумане, тому особливих незручностей мешканці не повинні відчувати. Відповідно до цього, з'явилася величезна різноманітність меблів спеціально для такого житла - в основному, вони мають складану конструкцію, не займають багато місця, а після ночівлі їх легко прибрати, щоб не заважати вашому пересуванню по приміщенню.

Читати далі

Чи потрібні подушки геймерським кріслам?

Розвиток сучасних технологій значно полегшив наше життя - покупки тепер відбуваються за декілька кліків мишки, робота стає віддаленою, спілкування переходить з живого в інтерактивне, навіть формат розваг тепер значно ширший - завдяки наявності інтернету, ми можемо дивитися новинки кіно, читати свіжу пресу, грати. Спосіб життя сучасної людини став сидячим, рухів ми здійснюємо все менше. Довготривале сидіння в одному положенні негативно позначається на нашому здоров'ї - у багатьох виникають проблеми зі спиною, суглобами і попереком.

Читати далі

Види крісел для дому

Створити затишну атмосферу, підкреслити дизайн, оживити інтер'єр і просто стати улюбленим місцем відпочинку в будинку або квартирі може крісло. Воно створює для вас своє особливе місце, затишний куточок, в якому комфортно перебувати, читаючи книгу, переглядаючи телевізор або просто відпочиваючи після роботи з чашкою гарячого чаю. З усього асортименту м'яких меблів для дому, саме крісло здатне створити гармонію або ж, навпаки, зіпсувати навіть найвишуканіший дизайнерський задум.

Читати далі

Яке майбутнє у геймерських крісел?

Уявіть собі, що всі війни на планеті припинилися, а будь-які протиріччя між країнами вирішуються через баталії в кіберпросторі. Було б чудово, якби в подальшому всі суперечки вдалося залагоджувати, завдяки битвам в комп'ютерних іграх, що відбуватимуться на глобальному рівні. Таке майбутнє дозволило б уникнути багатьох руйнувань, знищення людей і загибелі цілих екосистем. Ну, а поки таке майбуття, на жаль, не є можливим, пропонуємо разом пофантазувати, на основі сформованих світових тенденцій, як будуть виглядати геймерські крісла у віддаленій перспективі.

Читати далі

Чи варто купувати масажне крісло?

Сучасний темп життя не дає нам можливості для повноцінного відпочинку. Постійне перебування в сидячому положенні накладає свій відбиток на наше здоров'я - ми часто страждаємо від болю в спині, попереку, колінах. Багато хто вдається до допомоги професійних масажистів. Однак, не в кожному місті можна знайти хорошого фахівця, та й черга до нього часто розписана на кілька тижнів наперед. На щастя, сучасні технології зробили крок далеко вперед - разом з появою на ринку масажних крісел, багато проблем зі здоров'ям легко вирішувані навіть в домашніх умовах.

Читати далі

Чи варто купувати дитяче геймерське крісло?

Давно минули ті часи, коли діти і підлітки проводили багато часу на свіжому повітрі, багато рухаючись, катаючись на велосипедах або роликах, чи ліплячи пасочки в пісочниці. Розвиток комп'ютерних технологій призвів до того, що молодше покоління прекрасно орієнтується в сучасних гаджетах, часом, значно краще, ніж їхні батьки. На зміну вуличним іграм прийшли комп'ютерні - адже не потрібно одягатися і кудись йти з дому, достатньо увімкнути комп'ютер, із задоволенням занурившись у віртуальні світи з мудрими чарівниками, прекрасними ельфами, хоробрими воїнами і казковими драконами.

Читати далі

Дитячі комп'ютерні крісла - які вони?

Поява дітей в сім'ї приносить в будинок не тільки радість, а й супутні клопоти - адже малюкові необхідний правильний розвиток як у фізичному, так і в інтелектуальному плані. Добре, що зараз існує величезна кількість дитячих товарів - іграшки, транспорт, література, меблі. І якщо з першими категоріями все більш-менш зрозуміло, то як бути з останньою? Адже для того, щоб посадити непосидька за стіл та прищепити любов до науки, йому необхідно створити комфортні умови для навчання.

Читати далі

З чого виготовляються геймерські крісла?

Ігрова індустрія досягла небувалих раніше висот, залучаючи безліч шанувальників по всьому світу. Зараз співтовариство геймерів включає не тільки дітей або підлітків, серед них можна зустріти і дорослих самореалізованих людей. Ігри є не тільки способом відпочити від щоденної рутини, але і можливістю приміряти на себе роль воїна, мага, ельфа, містобудівника, дизайнера. Для максимально комфортного проведення часу були винайдені спеціальні геймерські крісла. Вони виготовляються із застосуванням найсучасніших матеріалів і передових розробок, щоб витримувати великі навантаження, одночасно з цим, дозволяючи піклуватися про своє здоров'я. Від тривалого сидіння найчастіше страждають спина, поперек і шия.

Читати далі

Ідеальне крісло для дачі

Останнім часом людина прагне вирватися з міста на природу, адже тільки там вона може відчути гармонію, яка відсутня у великому мегаполісі. Дачний відпочинок стає все популярнішим - це ваше особисте місце, куди можна втекти від міської метушні, відпочити і набратися сил. При цьому, зовсім не обов'язково засаджувати кожен вільний сантиметр землі картоплею, працюючи на своїй ділянці в поті чола з самого рання і аж до пізньої ночі.

Читати далі

Класичне або сучасне - яке крісло обрати для дому?

Затишний будинок складно уявити без м'яких меблів, адже вони дарують нам комфорт, сприяють приємному проведенню часу і релаксу після трудового дня. Крісла є невід'ємним атрибутом сучасного інтер'єру, без них не обходиться жодна квартира або будинок. У величезній різноманітності меблів не просто зорієнтуватися одразу, адже варіантів занадто багато. Класичне або сучасне крісло варто придбати? Чим вони відрізняються? Чи зможе класика вписатися в сучасний дизайн, чи буде зручно в кріслі hi-tech? Спробуємо разом вирішити цю головоломку.

Читати далі
Показано з 1 по 10 із 27 (всього 3 сторінок)

Швидке замовлення