0800 21 24 20 [email protected]
Ми працюємо! Графік доставки товарів не змінився!

Політика безпеки

Даний розділ стосується згоди на обробку персональних даних.

Клієнт, будучи суб'єктом персональних даних (далі - «Суб'єкт»), заповнюючи будь-які форми на цьому сайті, надає компанії GT Україна, що є власником персональних даних (далі - «Власник»), згоду на обробку своїх персональних даних (далі - «Дані») , які добровільно їм надаються.

Метою обробки ваших персональних даних є:

  • здійснення відносин щодо ремонту, гарантійного і післягарантійного обслуговування товарів GT Україна;
  • відправка листів та інформаційних повідомлень Суб'єкту;
  • надання відповідей на запити Суб'єкта, в тому числі по e-mail;
  • надання компенсації в разі неможливості заміни або ремонту придбаного товару.

Суб'єкт надає Власнику наступну інформацію:

  • прізвище, ім'я, по-батькові, дату народження, повну адресу місця проживання, e-mail, контактні телефони або будь-яку іншу інформацію, що надається для обробки даних.

Прочитавши цей розділ, Суб'єкт повідомляється і надає Власнику згоду на такі дії:

  • збір даних в необхідній кількості, згідно вищезазначеного переліку;
  • обробку, що включає отримання, реєстрацію, накопичення, систематизацію, збереження, адаптацію, уточнення, використання, знеособлення, знищення, блокування, а також будь-які інші дії або їх сукупність для досягнення мети обробки.

Згідно Закону України «Про захист персональних даних», Суб'єкт має право на:

  1. інформування про місцезнаходження бази даних, в якій зберігаються його персональні дані, її назва, призначення, місце розташування та / або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних, або надання відповідного розпорядження на отримання даної інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, передбачених законом;
  2. доступ до своїх особистих даних;
  3. отримання відповіді про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі даних, а також їх зміст не пізніше тридцяти календарних днів з моменту надходження відповідного запиту, крім випадків, передбачених законом;
  4. пред'явлення вмотивованої відмови власнику персональних даних про їх обробку;
  5. пред'явлення вмотивованої відмови власнику персональних даних про їх зміну або знищення, якщо вони обробляються незаконно або не відповідають дійсності;
  6. захист своїх особистих даних від наслідків незаконної обробки, випадкової втрати, знищення, пов'язаних з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним наданням, а також захист від надання інформації, що є недостовірною, або ображає честь, гідність чи ділову репутацію фізичної особи;
  7. звернення зі скаргою на обробку своїх персональних даних до органів державного управління, або до посадових осіб, уповноважених забезпечувати захист персональних даних, або до суду;
  8. застосування способів правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  9. внесення застережень стосовно використання персональних даних під час надання згоди на їх обробку;
  10. відкликання заборони на використання своїх персональних даних;
  11. знання механізмів автоматичної обробки особистих даних;
  12. захист від автоматичного рішення, що має для нього юридичні наслідки.

Згода Суб'єкта діє протягом невизначеного терміну. Персональні дані підлягають обробці в терміни, що не перевищують необхідні, згідно їх законного призначення і мети обробки.

Швидке замовлення