0800 21 24 20 [email protected]

Огляди

Короткий огляд спортивної серії геймерських крісел GTRacer X-2527

Виробник надихнувся гоночними спорткарами і вирішив створити крісло, в якому кожен користувач зміг би відчути себе за кермом боліда, що мчить назустріч пригодам. Обтічна форма і різноманітність кольорів з акцентом на чорній основі дозволять легко вписати їх в будь-який інтер'єр, створюючи неперевершену атмосферу гри. Червоні, жовті, сині та зелені кольорові вставки підкреслять характер свого господаря. Металевий каркас і телескопічна стійка в основі, разом з п'ятипроменевою базою, що закінчується широкими поліуретановим роликами дозволяють витримувати великі навантаження. Всі елементи кріплення надійно фіксують конструкцію, не допускаючи люфтів, поломок або відколів окремих елементів. Колісна база забезпечує плавне ковзання будь-яким видом підлогового покриття.

Читати далі

Короткий огляд геймерських крісел GTRacer X-2534-F

На сьогоднішній день наявність геймерского крісла у гравця вважається ознакою хорошого тону. Від розмаїття моделей на ринку просто рябить в очах. Такі крісла стали останнім часом неймовірно популярними не тільки в середовищі геймерів, але і серед звичайних офісних працівників - все більше людей, які працюють цілими днями на одному місці, замислюється над придбанням просунутої моделі офісного крісла, щоб потім не страждати болями в шиї, попереку або спині.

Читати далі

Короткий огляд геймерських крісел GTRacer X-2752

Ця лінійка була випущена спеціально для офісів, щоб люди, які вимушені сидіти на одному місці протягом всього дня, не страждали потім від болів в спині, попереку або шиї. Звичайно, можна придбати собі масажер або лікуватися мазями, але простіше усунути саму причину такого стану, ніж боротися потім з його наслідками. Офісні моделі GTRacer X-2752 виготовлені із застосуванням тих же матеріалів, що і геймерські, проте на відміну від них, витримані в строгому діловому стилі. Далі ми розповімо докладно про них.

Читати далі
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Швидке замовлення